Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nikki

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18127852766

WhatsApp : +008618127852766

Free call

Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας

May 20, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας

Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας

 

Ζευκτόν – το κλειδί κάθε μεγάλου σχεδίου φωτισμού. Ο περισσότερος χρόνος, ο πελάτης είναι μόνο σύντομος προϋπολογισμός ή την πρώτη φορά να αγοραστεί το ζευκτόν ή να γίνει κάποια δοκιμή πρώτη, κατόπιν θα διατάξει τη μεγάλη λίγο αργότερα.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα το ζευκτόν από βασικός ή φτηνός σε μερικούς περίπλοκους αυτούς.

Κατωτέρω - βασικός επάνω φωτισμός. Χρησιμοποίηση των φυσημάτων χρώματος των οδηγήσεων, ή απλά δοχεία ισοτιμίας μέσα στη βάση υποστηριγμένου του έδαφος ζευκτόντος. Ρίξτε κάποιο χρώμα επάνω. Φτηνός, απλός και καταχρασμένος, αλλά ένας κόσμιος ψάχνει ένα χαμηλό στάδιο προϋπολογισμών, εκθέτει την περιοχή ή τη διακόσμηση γεγονότος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  0

 

Κατωτέρω - ένα άλλο δημοφιλές βλέμμα -2sides της ασταθούς στάσης του εδάφους υποστήριξε το ζευκτόν. Το αγαθό για ένα γρήγορο σκηνικό σύνολο, και αυτό είναι ευκολότερο και κατάλληλο να εγκαταστήσει μπροστά από το στάδιο, το τρίγωνο ή το τετραγωνικό ζευκτόν θα είναι και λεπτό, το οποίο εξαρτάται από το βάρος του φωτισμού ή του ήχου ή του ομιλητή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  1

 

Ζευκτόν 12 «καλύψεων», «μανικιών», «καλτσών» ή " δερμάτων» ζευκτόντων καμένος για να εγκαταστήσει». Το Spandex λειτουργεί καθώς επίσης και το μετάξι πολυανθράκων ή γάλακτος με το εσωτερικό φω'των - για πολύ φτηνότερο! πάλι, η χρησιμοποίηση της οδήγησης ή μιας ισοτιμίας κονσερβοποιεί προσεκτικά - τα δοχεία παίρνουν το καυτό!!) επάνω φως εσωτερικά, θα καταστήσει το φως μαλακότερο ή λίγο μαγικό.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  2

 

Το ζευκτόν φωτισμού κάτω από-DJ, συνήθως το λίγο υψηλό και ευρύ ζευκτόν με το συνδετήρα, το φως μπορούν να βάλουν μια γραμμή και περισσότερα να λάμψουν, που τίθενται συνήθως σε εσωτερικό χρησιμοποιούμενο. Το περισσότερο μικρό γεγονός θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  3

 

 

 

Οι σχεδιαστές κάτω από-εκθεμάτων ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν το ζευκτόν αισθητικά συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερο κυρτό ζευκτόν για να καταστήσουν ολόκληρο το σχέδιο ειδικό, η χρήση ζευκτόντων έκθεσής μας που ο τύπος καρδιών, αισθάνεται τα ζευκτόντα μαλακότερα και άνετα, και η επιχείρηση καταβάλλει την προσπάθεια να κάνει κατάλληλος με τη βαθιά καρδιά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  4

 

Κατωτέρω - το απλό και ζευκτόν κύκλων για τη στέγη used.if εσείς χρειάζεται το ζευκτόν που κρεμά στα φω'τα στη στέγη, εάν όπως ομορφότερο και λάμπει, μπορεί να κάνει κάποιο χρώμα και ο κύκλος ένα, ένα περισσότερο πράγμα, εσείς μπορεί να βάλει το φως στο ζευκτόν ένα χρόνος, κατόπιν ανελκυστήρας επάνω το ζευκτόν στη στέγη, και το φως περισσότερο θα στραφεί σε μια θέση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το σκηνικό ζευκτόν για το γεγονός σας  5

 

 

 

Από το ζευκτόν Ρίτα Zhou Sgaier

2020/5/20

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας